Sidor

söndag 24 maj 2009

Resultat från Haga Park 21-23 maj

I helgen samlades merparten av alla aktiva tävlande vindsurfare i Sverige på Öland för den årliga tävlingen på Haga Park. ÖWC arrangerade som tidigare år en speedtävling, en freestyletävling och en Long Distance-tävling. Nytt för i år var att det även fanns ett ungdomsevent, Young Gun Tour, med både kurser och skojtävlingar.

Tävlingarna drogs i gång på torsdagen med bleke och soligt väder på morgonen. Alla locals riggade och sa att efter lunch blåser det ca 7-10 m/s. De som inte känner Haga Park är till en början skeptiska men sedan kommer brisen som på beställning. Helt otroligt!
Det genomfördes 2 heat Long Distance följt av 2 heat Speed på torsdagen. Fredagen var vädret något sämre vilket gjorde att brisen inte tog sig förrän sent på eftermiddagen. Då kördes Long Distance men Speed hanns inte med.

Lördagen var helt utan vind så prisutdelningen genomfördes baserat på resultaten från torsdagen för speeden. Stort grattis till Marcus Richardson som tog hem segern, Tobias Hed som kom på andra plats och Markus Emanuelsson trea.

Här hittar du resultatfilen för Speeden: http://www.klubben.se/public_club/images/_users/document/%5B1948%5D18799.pdf

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för ditt inlägg!

mvh,
Gustav