Sidor

torsdag 12 juni 2014

Inbjudan till SVF Speedcup Haga Park 14/6


Härmed fastställes att det blir SVF Speed Cup på Lördag den 14/6. Vi samlas på parkeringen vid Haga Park kl 09.00 och första heatet startas tidigast kl 10.00.

Vi räknar att segla på Hollandsstrippen, och det tar cirka 15-20 minuter att ta sig upp till startområdet. Markus Emanuelsson kommer instruera dem som inte tävlat där tidigare.

På parkeringen kommer det vid Anders bil/släp finnas en deltagarlista som alla ska skriva in sig på samt ett kassakuvert där du lägger 100:- i deltagaravgift. Jämna pengar pls.

På skepparmötet kommer även heatlängderna för heat 1 och heat 2 att fastställas och anslås på en tavla/skylt (som ligger i vindrutan på en vit Xc70). Beroende på hur prognosen utvecklar sig kan det bli paus eller inte mellan heaten. För att förändra alla tider krävs ett nytt skepparmöte där alla deltagare ska kunna närvara. Enligt seglningsföreskrifterna som finns på denna sidan så kör vi två heat per tävlingsdag.

GPS:erna ska vara påslagna hela dagen, och filerna samlas in efter dagen och skickas till Timekeeper-chefen som behandlar dessa och anslår resultatet på http://www.kinnas.com/SVFSpeed

Priscermoni sker därför vid nästa tävlingstillfälle.

Det kommer säkert bli en kanondag, välkommen!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för ditt inlägg!

mvh,
Gustav